Min historie

 

 

Velkommen til mit interiør- & indretningsunivers !

Mit navn er Lone Dalvig og jeg har grundlagt dinVintage i 2020.

Jeg har en livslang passion for boligindretning med personlig stil. Og i særdeleshed en passion for kombinere vintage interiør med nyt og moderne interiør, der passer ind i det moderne hjem, indretning og bæredygtighedstanken.

Min egen personlige indretningsstil er ikke en bestemt stil, men præget af inspiration fra det nordiske design og enkelthed, den franske landstil og den engelske countrystil kombineret med smukke vintage interiør og møbler som hver især har deres egen æstetiske udtryk. Jeg er ikke bange for at bruge farver på vægge og interiør, når bare det stadig bidrager med en hjemlig stemning og rar atmosfære. Æstetik, sanselighed, form, farver og design er vigtige kodeord for mig.

Jeg har føler mig hjemme i en bolig hvor stemningen giver mig en følelse af sanselighed, personlig stil og hjemlighed. Et moderne hjem for mig, er et hjem hvor man tør at indrette sig med en kombination af vintage & nyt, Ikea & klassisk design, kontraster & karakter og samtidig at man har valgt interiør med fokus bæredygtighed og social omtanke.

På min webshop finder du vintage interiørs jeg har håndplukket fra forskellige steder i Danmark og Tyskland. Ligesom som du finder nye produkter jeg har udvalgt fra danske og udenlandske producenter der i deres produkter har fokus på den personlige historiefortælling og bæredygtighed.

Her i Sønderborg hvor jeg bor, har jeg mit Studio der fungerer som mit indretnings- og fotostudie, Jeg har en finger på pulsen for hvad der rører sig indenfor moderne indretning og tidens trend indenfor vintage-, genbrugs- og 'reused' produkter.