Persondata Politik

dinVintage Aps tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger. Vores persondatapolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger på vores hjemmeside.

For at kunne handle på dinvintage.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer
  • Betalingsoplysninger

Når du interagerer på vores hjemmeside, kan vi også automatisk indsamle oplysninger om dit besøg. Det er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores hjemmeside, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation.

Indsamling og behandling af dine persondata vil ske ud fra bestemte oplyste formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. 

Sådanne formål kan indbefatte:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Opfyldelse af aftale på baggrund af din anmodning (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Administration af din relation til os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b eller f)
  • Drift og optimering af vores hjemmeside (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Opfyldelse af krav ifølge lovgivningen (GDPR art. 6, stk. 1, litra c)
  • Kundeservice og generel kommunikation med os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b, c eller f)
  • Udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale fra os eller en af vores samarbejdsparter (GDPR art. 6, stk. 1, litra a)

 

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved

  • at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig, eller
  • vi kan modtage dem fra andre organisationer, fx google og facebook

 

Til hvilket formål behandler dinVintage Aps dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter, som du har bedt om eller udtrykt interesse i
  • at administrere konkurrencer og andre tilbud, som du deltager i
  • at kommunikere med dig hvis produktet, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • at screene for snyd og bedrag
  • at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig

 

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten

  1. På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),
  2. Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),
  3. Som følge af, at dinVintage Aps er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),
  4. Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).
  5. Fordi det er nødvendigt for, at dinVintage Aps kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at dinVintage Aps kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan dinVintage Aps ikke tilbyde den ønskede service.

Hvem videregiver DinVintage Aps personoplysninger til?

dinVintage Aps videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre

  • du udtrykkeligt samtykker hertil,
  • det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, eller
  • såfremt dinVintage Aps er retligt forpligtet hertil.

Typisk vil videregivelse ske til samarbejdspartnere, offentlige myndigheder, revisionsfirmaer, advokatfirmaer eller pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

Derudover kan vi dele dine data med annonceringsnetværk og / eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk / platforme og til søgemaskiner og analyseleverandører.

dinVintage Aps benytter sig derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af dinVintage Aps. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/EØS.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og dinVintage Aps sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos dinVintage Aps har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved, at du skriver til os på dinvintage@dinvintage.dk

 Ret til at gøre indsigelse

Hvis dine personoplysninger behandles for, at dinVintage Aps kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling. Så vil dinVintage Aps ikke længere behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter.

Samtykke

Hvis dinVintage Aps behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket ved at sende os en mail på dinvintage@dinvintage.dk. Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagetrækker et samtykke, vil dinVintage Aps ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig. 

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på dinvintage@dinvintage.dk

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver løbende revideret. Fra tid til anden kan vi derfor ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.